Recensies

“Carla is een professioneel coach, sympathiek en integer. Zij is oprecht geïnteresseerd in het verhaal van de ander. Een coachingsessie met Carla is voor mij een gesprek van hart tot hart. Ik waardeer haar analytisch vermogen. Ze weet snel tot de kern door te dringen. Door heel gericht vragen te stellen zet zij mij aan tot nadenken en tot reflecteren op mijn situatie, waarom ik de dingen doe zoals ik doe. Zij oordeelt niet en is eerlijk en duidelijk. Ik voel me veilig en bij haar kan ik open en eerlijk zijn over wat er in mij omgaat. Coaching door Carla betekent ook dat ik uitgedaagd word zelf antwoorden te zoeken en er mee aan de slag te gaan. Ik beveel haar van harte aan.”

Agatha – Opleidingscoordinator

“Bij Carla staat voorop dat ze heel betrokken is bij het welzijn van de ander. Ze zorgt ervoor dat je snel in beeld hebt hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Ze vindt het belangrijk je de nodige reflectie te bieden zodat er gekeken kan worden welke perspectieven er voor je zijn. Carla denkt graag mee maar verliest het groter geheel niet uit het oog. Ik vind Carla een prettig mens met wie ik een openhartig gesprek kan voeren zonder dat het ten koste gaat van het hogere doel namelijk het coachen. Een echte professional die ik zeker kan aanbevelen.”

Suzanne – Controller

 “Ik heb Carla zowel in de rol als trainer als in de rol van coach mee gemaakt. Ik heb Carla ervaren als een echte professional, een zeer fijne coach, die mij in mijn persoonlijke ontwikkeling vooruit heeft geholpen. Ze is in staat om zeer snel, zowel in een 1 op 1 situatie als in een groep, een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waar in openheid en eerlijkheid gesproken kan worden. Dit komt door haar betrokkenheid en interesse in mensen. Ze is in staat goed te luisteren, scherp te analyseren en vragen te stellen die er echt toe doen.”

Marcel – Jurist

“Carla heeft mij goed gecoacht in een periode waarin ik keuzes wilde maken op het werk. Zelf kwam ik er niet uit of ik de keuze vanuit mijn gevoel of verstand zou maken en stelde de beslissing steeds uit. Carla hielp me structuur aan te brengen, de voors en tegens af te wegen en uiteindelijk te voelen waar ik meer energie en blijheid uit zou halen. Nu ik de keuze aan mijn werkgever heb voorgelegd voelt het als een verademing. Ik had veel eerder naar Carla toe moeten stappen. Dat had me een hoop getob gescheeld! Ik heb Carla ervaren als integer, vriendelijk en goed analyserend. Kortom een professional.”

Jean – Fysiotherapeut

“Carla heeft mij geholpen mijn doel helder te maken middels soms best confronterende gesprekken die wij hebben gehad. Ze weet de juiste vragen te stellen en zet alle deuren open om mogelijkheden in je denken te creëren die je voorheen wellicht niet eens voor ogen had. De reflecties en het inzichtelijk krijgen van mijn valkuilen hebben mij echt vooruit geholpen in mijn ontwikkeling. Een nieuwe manier van benaderen van situaties geven meer ruimte en mogelijkheden. Gesprekken met Carla zijn fijn en op gelijkwaardig niveau waarin het okee is om je kwetsbaar op te stellen. Ze kan zich goed inleven in de situatie waarin je je bevindt, ze weet snel tot de kern door te dringen en met passende instrumenten oplossingen te bieden. Ze is een waardevolle spil in mijn ontwikkeling geweest.”

Michelle – Fotograaf