Recensies

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Carla mij geholpen te achterhalen wat er goed bij mij past en wat niet. Zij heeft mij begeleid tijdens alle stappen van de sollicitatie procedures waar ik doorheen ben gegaan, niet alleen op professioneel gebied maar ook emotioneel. Resultaat: een leuke baan die goed bij mij past!”

Suzan – Associate Cloud Consultant

“Carla is een deskundige, betrokken, inlevende coach, die goede vragen stelt om dichter bij jezelf te komen. Dat heb ik mogen ervaren toen ik bij Carla kwam met een coachvraag op het persoonlijke vlak rondom grenzen stellen. Carla schept een prettige, persoonlijke, open sfeer door niet te oordelen en zichzelf ook kwetsbaar op te stellen. Dat heeft mij een enorm gevoel van veiligheid gegeven. Tijdens de wandelcoachgesprekken heeft Carla mij  -via oefeningen in de natuur-  geholpen om inzicht te krijgen en daardoor houvast gegeven om patronen -waarin ik verzand was geraakt- om te buigen. Door het visualiseren van een object uit de natuur liet Carla mij ervaren hoe ik in mijn kracht kan blijven. Na elke sessie ging ik vol energie naar huis. Ik kijk terug op een leerzame periode.” 

Cerise – Gepensioneerde docent

“Carla heeft mij de afgelopen periode begeleid met mijn coach vraag d.m.v. wandel coaching. Door verlies in mijn leven was ik o.a opzoek naar meer vertrouwen en het verminderen van angst om verlies. Tijdens de wandelingen gaf Carla mij diverse opdrachten, zodat ik zelf tot inzichten kwam en kon voelen hoe ik met situaties om kan gaan. Haar brede kennis en haar rustige persoonlijkheid hielpen mij hierbij enorm. Met haar opdrachten waarmee ik ook thuis aan de slag ben gegaan en haar oefeningen in de natuur hebben mij veel duidelijkheid gegeven en rust in mijn hoofd. Dankzij de professionele begeleiding van Carla als Wandelcoach kan ik situaties nu beter herkennen en er makkelijker mee omgaan waardoor ik mij veel rustiger voel.”

Bianca – Food creator

“Ik ben als coachee voor loopbaanbegeleiding geweest bij Carla. Ik ben erg blij dat ik dit traject heb gedaan. Mijn doel voorafgaand het traject was om erachter te komen wat voor baan het best bij mij past. De gesprekken en oefeningen die we tijdens de sessies hebben gedaan, hebben mij veel inzichten gegeven waardoor ik mijzelf beter ben leren kennen, ik goed weet wat mijn sterke kanten zijn en wat voor organisatie en cultuur het beste bij mij past. Ik heb de sessies altijd erg goed ervaren. Carla is een ervaren coach en kan goed luisteren en doorvragen waardoor ze goed mijn gevoel kon achterhalen. Ik zou Carla aan iedereen aanraden!”

Rachel – HR functionaris

“Carla is een coach met veel ervaring en professionaliteit, voor mij erg belangrijk als ( eveneens ervaren) oudere met een coaching vraag op het gebied van zingeving in de periode na pensionering. Carla heeft haar ervaring opgedaan in diverse situaties en bleek ook een enorm brede kennis te hebben waaruit zij kan werken/begeleiden. Echt een top kwaliteit coach.” 

Wilma –  Gepensioneerde

“Carla is een professioneel coach, sympathiek en integer. Zij is oprecht geïnteresseerd in het verhaal van de ander. Een coachingsessie met Carla is voor mij een gesprek van hart tot hart. Ik waardeer haar analytisch vermogen. Ze weet snel tot de kern door te dringen. Door heel gericht vragen te stellen zet zij mij aan tot nadenken en tot reflecteren op mijn situatie, waarom ik de dingen doe zoals ik doe. Zij oordeelt niet en is eerlijk en duidelijk. Ik voel me veilig en bij haar kan ik open en eerlijk zijn over wat er in mij omgaat. Coaching door Carla betekent ook dat ik uitgedaagd word zelf antwoorden te zoeken en er mee aan de slag te gaan. Ik beveel haar van harte aan.” 

Agatha – Opleidingscoordinator

“Bij Carla staat voorop dat ze heel betrokken is bij het welzijn van de ander. Ze zorgt ervoor dat je snel in beeld hebt hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Ze vindt het belangrijk je de nodige reflectie te bieden zodat er gekeken kan worden welke perspectieven er voor je zijn. Carla denkt graag mee maar verliest het groter geheel niet uit het oog. Ik vind Carla een prettig mens met wie ik een openhartig gesprek kan voeren zonder dat het ten koste gaat van het hogere doel namelijk het coachen. Een echte professional die ik zeker kan aanbevelen.”

Suzanne – Controller

 “Ik heb Carla zowel in de rol als trainer als in de rol van coach mee gemaakt. Ik heb Carla ervaren als een echte professional, een zeer fijne coach, die mij in mijn persoonlijke ontwikkeling vooruit heeft geholpen. Ze is in staat om zeer snel, zowel in een 1 op 1 situatie als in een groep, een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waar in openheid en eerlijkheid gesproken kan worden. Dit komt door haar betrokkenheid en interesse in mensen. Ze is in staat goed te luisteren, scherp te analyseren en vragen te stellen die er echt toe doen.”

Marcel – Jurist

“Carla heeft mij goed gecoacht in een periode waarin ik keuzes wilde maken op het werk. Zelf kwam ik er niet uit of ik de keuze vanuit mijn gevoel of verstand zou maken en stelde de beslissing steeds uit. Carla hielp me structuur aan te brengen, de voors en tegens af te wegen en uiteindelijk te voelen waar ik meer energie en blijheid uit zou halen. Nu ik de keuze aan mijn werkgever heb voorgelegd voelt het als een verademing. Ik had veel eerder naar Carla toe moeten stappen. Dat had me een hoop getob gescheeld! Ik heb Carla ervaren als integer, vriendelijk en goed analyserend. Kortom een professional.” 

Jean – Fysiotherapeut

“Carla heeft mij geholpen mijn doel helder te maken middels soms best confronterende gesprekken die wij hebben gehad. Ze weet de juiste vragen te stellen en zet alle deuren open om mogelijkheden in je denken te creëren die je voorheen wellicht niet eens voor ogen had. De reflecties en het inzichtelijk krijgen van mijn valkuilen hebben mij echt vooruit geholpen in mijn ontwikkeling. Een nieuwe manier van benaderen van situaties geven meer ruimte en mogelijkheden. Gesprekken met Carla zijn fijn en op gelijkwaardig niveau waarin het okee is om je kwetsbaar op te stellen. Ze kan zich goed inleven in de situatie waarin je je bevindt, ze weet snel tot de kern door te dringen en met passende instrumenten oplossingen te bieden. Ze is een waardevolle spil in mijn ontwikkeling geweest.”

Michelle – Fotograaf