Huiskamersessies

Workshops en lezingen                                                                

Voor Kwantes Coaching & Training ligt de focus niet alleen op coachen, hypnotherapie en trainen maar ook op het aanbieden van een verbindend open podium in de vorm van huiskamersessies met interessante workshops en lezingen. Is voor jou Kwantes Coaching & Training als spreker of deelnemer het podium om elkaar te ontmoeten aan de hand van actuele thema’s over wonen/werken, vitaliteit, duurzaamheid en spiritualiteit onder het genot van een hapje en drankje?

Ben je nieuwsgierig wie er het podium al hebben betreden? Kijk dan bij vitaliteit, wonen/werk, duurzaamheid naar de interessante lezingen en workshops van Juglen Zwaan, Jeannette van Leeuwen, Carla van Baarsen en Anneke Abma.

Vanwege het Coronavirus vinden er op dit moment geen huiskamersessies plaats.                         

Welke sprekers zullen er nog meer het podium gaan betreden zodra dat weer mogelijk is?  

Alfred Slomp neemt je tijdens de workshop “Superwaar” mee naar de wereld van de supermarkt om te kijken welke keuzes we maken op het gebied van duurzaamheid als we boodschappen doen.

De bijeenkomsten zijn interactief en gaan in een hoog tempo een serieuze maar niet te zware dialoog aan.  Alfred gebruikt materiaal uit actuele documentaires en websites. Heb je interesse? Zie voor meer informatie bij duurzaamheid en meld je aan. Vol is vol!

Verwachte lezingen over wonen en duurzaamheid in 2021:
  • licht, wat doet dat met ons?
  • hoe bereid je je woning voor op duurzaam wonen?

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of ken je een interessante spreker die het podium wil betreden voor een lezing of workshop? Stuur mij een email via info@kwantescoachingentraining.nl.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie huiskamersessies en coachgesprekken: Torenburg 6, 2135 BK Hoofddorp

Tijd: 19.30 – 21.30 uur.

Routebeschrijving