(Wandel)Coaching

Jouw persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces van verandering in de richting van je gewenste doelen. Door daar bewust mee bezig te zijn kun je op basis van nieuwe inzichten nieuwe vaardigheden ontplooien, meer zelfinzicht krijgen en meer zelfsturing geven aan je leven. Hierdoor heb jij zelf de regie in handen. Of je nou volop met je loopbaan bezig bent of als jonge oudere of pensionado nadenkt over de activiteiten die je tijdens je pensioen wilt oppakken, samen gaan we op zoek naar je persoonlijke coachvraag en leer je:

  • je persoonlijke kracht te vergroten en sturing te geven aan je persoonlijke ontwikkeling
  • proactief vanuit je eigen kracht je talenten verder te ontwikkelen
  • zelfbewust in het leven te staan
  • nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op basis van nieuwe inzichten en oefeningen
  • te kijken naar het omzetten van je beperkende overtuigingen en patronen in iets positiefs

Hoe

Coachgesprekken kunnen plaatsvinden wandelend in de natuur, online en in de praktijk. Mijn coaching is een doorlopend proces. Zo ga je zelf aan de slag met het schrijven van een verslag waarin je reflecteert welke kwesties en inzichten naar boven komen tijdens de sessie en wat het je brengt. Ik geef je huiswerk opdrachten in de vorm van het schrijven van je persoonlijk ontwikkelplan, observaties van je ego en beperkende overtuigingen of een praktische gedragsoefening. Ik geef je oplossingsgerichte begeleiding waarbij we de focus leggen op regie over je persoonlijke ontwikkelproces.

Wandelcoaching       

Vooral nu we veel binnen verblijven is wandelcoaching een prachtige natuurlijke oplossing om je te spiegelen en in contact te komen met jezelf. Terwijl we goed op 1,5 m afstand van elkaar wandelen bespreken we kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen.

Intake

Tijdens het intake-gesprek bekijken we wat je coachvraag is en hoe jij je doel wilt bereiken. We bespreken dit samen en stellen je coachtraject vast. We bekijken waar en hoe je dat wil doen met het daarbij behorende tarief .

“Een dikke boom begint als een teer twijgje. Een bergbeklimming begint met een stapje: Lao-Tse”